Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@05:48:05 GMT

کدام یو پی اس ها ارزان قیمت هستند؟

تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۸۵۵۷۰۳

کدام یو پی اس ها ارزان قیمت هستند؟

​​​​​​​یو پی اس دستگاهی قدرتمند است، که از وسایل و تجهیزات الکتریکی گران قیمت شما در برابر قطع شدن ناگهانی جریان برق، کاهش شدید ولتاژ، افزایش شدید ولتاژ و هر گونه نوسانات دیگری در جریان برق شهری محافظت می کند. ۰۸ مهر ۱۳۹۷ - ۲۱:۰۶ بازار نظرات

یو پی اس دستگاهی قدرتمند است، که از وسایل و تجهیزات الکتریکی گران قیمت شما در برابر قطع شدن ناگهانی جریان برق، کاهش شدید ولتاژ، افزایش شدید ولتاژ و هر گونه نوسانات دیگری در جریان برق شهری محافظت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دلیل آشکار شدن اهمیت یو پی اس، امروزه در اکثر منازل، سازمان ها، ادارجات، محیط های بیمارستانی، مخابرات و دیگر محیط ها، یک دستگاه یو پی اس به عنوان پشتیبان وسایل الکتریکی وجود دارد. تمام افراد قبل از انتخاب و خرید یو پی اس درباره  قیمت یو پی اس  سوال می کنند، اکثر افراد هم به دنبال یو پی اس های ارزان قیمت هستند، به همین خاطر در این مطلب قصد داریم درباره این که کدام یو پی اس ها ارزان قیمت هستند صحبت کنیم.

عوامل موثر بر قیمت یو پی اس

قیمت یو پی اس مانند هر دستگاه دیگری به عوامل مختلفی بستگی دارد، به همین دلیل نمی توان یک قیمت واحدی برای آن تعیین کرد و انواع یو پی اس های ارزان قیمت و یو پی اس های گران قیمت در بازار موجود هستند. عوامل موثر بر قیمت یو پی اس عبارت است از:

برند یو پی اسایرانی و خارجی بودن یو پی اساندازه و حجم یو پی اسظرفیت و توان یو پی اسنوع یو پی اس (آفلاین، آنلاین، لاین اینتر اکتیو)عملکرد، کارایی و کیفیت یو پی اسنوع باتری (طول عمر و کیفیت باتری)مشخصات فنی و ویژگی هاامکانات یو پی اسشرکت عرضه کنندهقیمت دلار

یو پی اس های ارزان قیمت

همان طور که گفتیم عوامل مختلفی بر قیمت یو پی اس تاثیر گذار هستند. به طور کلی یو پی اس های ارزان قیمت شامل موارد زیر می باشند:

اگر توان یو پی اس بین 500 تا 2000 ولت آمپر باشد، در این صورت  یو پی اس  جزء یو پی اس های ارزان قیمت می باشد. از یو پی اس های با توان پایین و ارزان قیمت بیشتر برای کامپیوترها و دیگر مصارف خانگی استفاده می شود. تقریباً هزینه این یو پی اس های ارزان، بین 500 هزار تومان تا یک میلیون تومان می باشد.

شکل موج خروجی در یو پی اس ها با یکدیگر متفاوت می باشد، به طور کلی شکل موجی خروجی هر یو پی اسی به یکی از این سه حالت می باشد، موج مربعی، موج مربعی اصلاح شده و موج سینوسی. در این میان یو پی اس هایی که شکل موج خروجی آنها موج مربعی می باشد ارزان ترین قیمت را دارند و بعد از آن یو پی اس های موج اصلاح شده مربعی، قیمت ارزان تری دارند. البته باید توجه داشته باشید که کیفیت یو پی اس به شکل موج خروجی بستگی دارد، یو پی اس های با موج سینوسی کیفیت بیشتری دارند، بنابراین قیمت گران تری هم خواهند داشت.

یو پی اس ها با توجه به نوع عملکرد و طراحی ساخت با یکدیگر متفاوت هستند به همین دلیل قیمت آنها هم با هم متفاوت می باشد. در بین سه نوع یو پی اس آفلاین، آنلاین و لاین اینتر اکتیو، یو پی اس های آفلاین و لاین اینتر اکتیو جزء یو پی اس های ارزان قیمت به شمار می روند. در متن زیر درباره هر کدام از یو پی اس ها به طور مختصر توضیحاتی ارائه می دهیم:

یو پی اس آنلاین یا برخط

در این نوع از یو پی اس ها در هنگام وجود جریان برق و قطعی آن از  باتری یو پی اس  استفاده می شود. اینورتر دستگاه هم در تمام حالات روشن می‌باشد، از این نوع یو پی اس ها بیشتر برای دستگاه های با توان بالا و تجهیزاتی که حساسیت بالا دارند به دلیل حفاظت بیشتر استفاده می شود. به همین دلیل یو پی اس های آنلاین گران تر از بقیه انواع یو پی اس می باشند.

یو پی اس آفلاین یا آماده به کار

یو پی اس آفلاین در هنگام وجود جریان برق تقریبا هیچ گونه نقشی ندارند و به هنگام قطع جریان برق در مسیر قرار می گیرند و از طریق باتری انرژی را به تجهیزات متصل کننده منتقل می کنند. این یو پی اس ها به دلیل این که برای دستگاه های با توان پایین استفاده می شوند و زمان سوئیچ طولانی تری دارند، جزء یو پی اس های ارزان قیمت هستند. برای مصارف خانگی استفاده از این نوع UPS مقرون به صرفه می باشد

یو پی اس لاین اینتر اکتیو یا در تعامل با خط

در این یو پی اس ها مانند یو پی اس آفلاین انتقال بار به تجهیزات بعد از قطع شدن جریان برق، اندکی طول می کشد ولی با این وجود میزان آن کمتر می باشد. این نوع بیشتر برای مصارف خانگی و تجهیزات با توان پایین کاربرد دارند.

نتیجه گیری

اگر قصد خرید یو پی اس را دارید به شما پیشنهاد می کنیم که قبل از خرید و انتخاب دستگاه منبع تغذیه بی وقفه، خواسته ها و اهداف خود را تعیین کنید. سپس با توجه به توان مورد نیاز تجهیزات خود، بهترین یو پی اس را که عملکرد و کیفیت مناسبی دارد را انتخاب کنید و همیشه به دنبال یو پی اس های ارزان قیمت نباشید، چون ممکن است گاهی یو پی اس های ارزان قیمت به خاطر کیفیت پایین، باتری ضعیف و خراب شدن سریع، قیمت پایینی داشته باشند. همیشه این نکته را به یاد داشته باشید که، با هزینه کردن برای خرید یو پی اس در واقع میزان هزینه های ناشی از تعمیر وسایل خود را که ممکن است در اثر قطع جریان برق و ایجاد نوسانات به وجود آید را کاهش می دهید. با خرید یو پی اس های مناسب و با کیفیت وسایل خود را بیمه کنید.

انتهای پیام/

این  مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط تسنیم تأیید و یا رد نمی‌شود.

 

 

 

 

 

 

R1234/P1234/S1407/CT12 واژه های کاربردی مرتبط رپورتاژ آگهی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رپورتاژ آگهی رپورتاژ آگهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۵۵۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام نهاد مسئول گرانی خودرو است؟

مخاطبان با ثبت پویشی با عنوان «جلوگیری از افزایش قیمت خودرو‌هایی که در موعد مقرر تحویل نشده است» عنوان کرده‌اند که شرکت ایران خودرو برای خودرو‌های با موعد تحویل زمستان ۱۴۰۲ افزایش قیمت لحاظ کرده است.

به گزارش مهر، در واقع این شرکت با اعلام قیمت جدید خودروی پژو پارس در بهار امسال، فراخوان واریز وجه با قیمت جدید برای متقاضیان پژو پارس با موعد تحویل زمستان ۱۴۰۲ ارسال کرده است در حالی که اگر این خودرو در موعد مقرر و تعیین شده یعنی زمستان سال گذشته به متقاضیان تحویل می‌شد متقاضیان باید این خودرو را با قیمت سال قبل خریداری می‌کردند و اکنون با مساله افزایش قیمت مواجه نمی‌شدند.

براین اساس مخاطبان از مسئولان وزارت صمت، شورای رقابت، سازمان تعزیرات خواسته‌اند تا به این موضوع رسیدگی کنند و از تضییع حقوق متقاضیان این خودرو جلوگیری شود.

پیرو موضوع قیمت جدید خودرو پژو پارس وزیر صمت روز گذشته در حاشیه جلسه مجلس در جمع خبرنگاران، ضمن سلب مسئولیت از خود در موضوع قیمت‌گذاری پژو پارس، عنوان کرد که وزارت صمت مجری سیاست‌های ابلاغی شورای رقابت است.

عباس علی آبادی در خصوص قیمت پژو پارس تاکید کرد که شورای رقابت مسئول، سیاستگذار و قیمت گذار است. وی بیان کرد: وزارت صمت براساس قانون، سیاستگذار قیمت‌گذاری خودرو نیست بلکه ما مجری سیاست‌های ابلاغی هستیم.

افزایش قیمت پژو پارس بررسی می‌شود

در ادامه پیگیری‌های انجام شده سپهر دادجوی توکلی، سخنگوی شورای رقابت نیز در خصوص قیمت جدید خودرو‌های پژوپارس گفت: در این خصوص شورای رقابت جلساتی را برگزار کرده است و در حال رصد موضوع است. در این جلسات همه دست اندرکاران مرتبط دعوت می‌شوند و در حال بررسی هستیم که چقدر این مساله با دستورالعمل و قانون تطابق دارد.

وی اظهار کرد: بنابراین اگر عدولی از قانون صورت گرفته باشد و حقی از کسی تضییع شده باشد براساس ظرفیت قانونی به مساله ورود می‌کنیم.

دادجوی توکلی افزود: شورای رقابت تنظیم‌گر بازار خودرو است، اما این شورا هیچگاه قیمت‌گذار خودرو نبوده است. شورای رقابت دستورالعمل می‌دهد و براساس آن دستورالعمل نهاد‌های تنظیم گر فنی موظف باید عمل کنند.

بر اساس این گزارش، خودروی پژو پارس یکی از خودرو‌های پرتقاضا است، به طوری که سال گذشته بیش از ۱۰۰ هزار نفر در سامانه یکپارچه برای خرید این خودرو ثبت نام و در نوبت تحویل آن در سامانه یکپارچه خودرو قرار گرفتند.

اما با وجود اینکه تعداد زیادی از متقاضیان این خودرو در نوبت تحویل زمستان ۱۴۰۲ بودند مسائلی در خصوص عدم انطباق این خودرو با استاندارد‌های ۸۵ گانه و توقف تولید آن مطرح شد.

واکنش ایران خودرو به فروش پژو پارس

گروه صنعتی ایران خودرو در واکنش به گزارش‌ها درباره گرانی پژو پارس توضیحاتی ارسال کرد که به شرح زیر است: در متن منتشر شده، ادعا شده است که ایران خودرو تعمدا تحویل محصول پارس را به بهار امسال موکول کرده تا بتواند با دریافت مجوز، قیمت‌ها را افزایش دهد، این در حالی است که تا روز ۲۵ اسفندماه سال گذشته که مجوز تولید این محصول از سوی سازمان ملی استاندارد تا بهار سال ۱۴۰۳ تمدید شده، تولید و شبکه گسترده تأمین ایران خودرو برای محصول سورن به عنوان جایگزین پارس برنامه‌ریزی کرده و با تمدید مهلت تولید از سوی سازمان استاندارد، خطوط تولید و شبکه تأمین ایران خودرو که برای تولید برنامه‌ریزی بلندمدت دارند، ناگزیر از بازگشت به شرایط قبل و سفارش گذاری برای تأمین قطعات محصول پارس شده است که این امر نیازمند زمان برای تغییر سفارش‌گذاری و تأمین قطعات بوده است.

هرچند بر اساس مصوبه شورای رقابت، اولویت بندی در سامانه یکپارچه، تعهدی برای خودروساز ایجاد نمی‌کند، با توجه به عدم تمدید تولید پارس تا ۲۵ اسفندماه سال ۱۴۰۲، گروه صنعتی ایران خودرو در راستای مشتری مداری و جلب رضایت متقاضیان، به اجرای طرح تبدیل پارس به خودرو‌های دیگر مانند سورن پلاس، پژو ۲۰۷ و تارا اقدام کرده است و تعدادی از متقاضیان که به نظر می‌رسد مصرف‌کنندگان نهایی بوده‌اند، به تبدیل و خرید محصولات استاندارد و دارای مجوز تولید پرداخته‌اند.

برخلاف ادعای مطرح شده در این متن، در اسفند سال ۱۴۰۱ و نه سال گذشته، ۸۰۰ هزار متقاضی محصولات ایران خودرو از طریق سامانه یکپارچه تخصیص خودرو درخواست خرید از محصولات این شرکت را داشته‌اند که بخش قابل توجهی از تقاضا‌ها نیز برای محصول پارس بوده است.

با وجود اصرار ایران‌خودرو به توقف تولید پارس به دلیل عدم توانایی در تطابق با استاندارد‌های ۸۵ گانه، مدیران وقت وزارت صمت بر اولویت‌بندی تمامی تقاضا‌ها تاکید کردند و بر همین اساس صف طویلی برای خودرو پارس نیز تشکیل شد که با توجه به برنامه توقف تولید در پایان سال ۱۴۰۲ بخش زیادی از تقاضا‌ها منوط به مجوز تولید از سوی سازمان ملی استاندارد برای ادامه تولید در سال ۱۴۰۳ شده است.

در این متن عنوان شده عدم صدور مجوز تولید از سوی سازمان استاندارد کافی بود تا ایران خودرو از تحویل خودرو خودداری کند! این در حالی است که برنامه تولید محصول پارس تا پایان سال ۱۴۰۲ بوده و با توجه به قوانین و ضوابط موجود، ادامه تولید محصول فاقد استاندارد‌های ۸۵ گانه، نیازمند مجوز از سوی سازمان ملی استاندارد است و تمامی خودروسازان ملزم به رعایت این امر و دریافت مجوز لازم برای تمامی محصولات خود هستند.

نکته مغفول مانده در ماجرای توقف و تداوم تولید پژو پارس بازی‌های رسانه‌ای طرفین درگیر ماجرا بود؛ از چند ماه پیش شرکت ایران خودرو و سازمان ملی استاندارد در قالب‌های مختلف از جمله صدور نامه و مصاحبه اقدام به اظهارنظر در خصوص سرنوشت پژو پارس می‌کردند که در گزارش‌های مختلفی به این موضوع پرداخته شده است.

دیگر خبرها

  • قیمت عجیب و نجومی سنگ قبر دوباره سوژه کاربران شد + عکس
  • قیمت سنگ قبر هم نجومی شد
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟
  • روی هر مرغ بالای ۱۰ هزار تومان ضرر می‌کنیم
  • با زور نمی‌توان دین‌داری و حجاب ترویج کرد | توئیت فضائلی جریان به ظاهر ارزشی را آشفته کرد | رئیسی مدافع گشت ارشاد است
  • پیش‌بینی قیمت ارز و نرخ تورم در سال ۱۴۰۳ | وضعیت رشد اقتصادی به کدام سو؟
  • قیمت محصولات ایرانخودرو پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین محصول ایرانخودرو؛ ۶۵۰ میلیون
  • کدام نهاد مسئول گرانی خودرو است؟